Drie doelgroepen, één strategie

Meer dan 12 miljoen Corsa’s zijn wereldwijd verkocht sinds de 1e generatie in 1982 geïntroduceerd werd. Nu, 32 jaar later, is het alweer de beurt aan de 5e generatie Opel Corsa. Voortbordurend op de wereldpremière tijdens de Mondial de l’Automobile in Parijs werd het thema ‘Loving Corsa’ ook ons leidmotief voor de introductie op de Nederlandse markt. De uitdaging bestond echter om een concept te bedenken dat gedifferentieerd kan worden naar de drie doelgroepen die we hebben aangesproken. Als haakje voor de communicatie bepaalden wij de thema’s design en fashion.
 
In het Design Centre Almere was het motto voor de sales managers ‘van informeren naar involveren’ en middels interactieve workshops en een driving experience hebben we dat waargemaakt. De grootklanten, vergezeld door hun partner of dochter, konden genieten van het hele productspectrum van Opel en natuurlijk de Corsa specifiek. Een reveal-tour maakte deel uit van een aantal activaties die het informele avondprogramma vormden.
 
Via online activaties werden consumenten aangesproken om tijdens de 3 Ladies Nights een proefrit te maken. Bovendien boden wij stylingadvies, make-up & kleuradvies, reistips, een selfie workshop en vele andere activiteiten.