100 jaar liefde voor bier!

Niet alleen voor Hertog Jan maar ook voor de Otter creators was de Hertog Jan Vriendenkring-dag 2015 een bijzondere. Het was alweer het 5e opeenvolgende jaar dat wij dit evenement conceptueel mochten bedenken en vervolgens produceren. Bovendien vierde de Hertog Jan brouwerij te Arcen haar 100-jarige jubileum.

Zo een bijzondere mijlpaal vier je natuurlijk niet alleen. Het hele dorp Arcen was uitgenodigd om te proosten op het jubileum en van die gelegenheid maakten de inwoners graag gebruik. Zo kon de consument een kijkje nemen in de keuken van Hertog Jan en het merk eens van heel dichtbij beleven.

Tijdens de Vriendenkring-dag twee dagen later opende de brouwerij haar deuren voor de selecte top 200 horeca ondernemers die zijn aangesloten bij het merk. Kennis delen en merkbeleving stond centraal tijdens de dag. Op basis van unieke verhalen op diverse kenmerkende plaatsen in de brouwerij werden 7 belevingswerelden gecreëerd. De avond werd feestelijk afgesloten met de bier master quiz en een gezamenlijk diner.

Bent u ook benieuwd hoe wij uw doelgroep uw merk kunnen laten beleven?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.